Musalı Veli Haşim Çiftçi Ortaokulu

Vizyon: Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Biz, öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine Eğitim, Öğretim, Bilim ve Kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmak için varız.

Başarılar: 2012 Yılında "Beyaz Bayrak" almıştır. 2013 yılında Okul Sporlarında Oryantring dalında Küçük Kızlarda "İl Üçüncülüğü", küçük erkeklerde "İl Üçüncülüğü" kazanılmıştır.

Saatler: 08.30- 15.00
Isınma: SOBA- KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://musalivelihasimciftciortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Musalı Mah.No 151 Toroslar / MERSİN

Yerleşim Yeri - MUSALI MAHALLESİ NO: 18 TOROSLAR/ MERSİN

Adres - Musalı Mah.No 151 Toroslar / MERSİN

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSÜ ( 142 ) İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ MERSİN MERKEZE 22 KM UZAKLIKTADIR.